Fredag morgon med en härlig känsla!


I dag är det en bra dag. Lite extra firande blir det nog. Jag skall ta på mig en av mina nya klänningar och gå till jobbet. I dag har jag extremt mycket att göra men jag känner ändå att det kommer bli en bra dag!

I helgen skall vi göra lite av varje och på söndag är vi bjudan på en liten bit mat hos Robin och Josefin. Det skall bli roligt att se terrassen i verkligheten som Stefan byggde förra veckan!

I dag blir det nog en ljusblå klänning för min del, en av mina nya underbara klänningar som jag spanat på en längre tid men inte köpt! Nu tog jag beslutet att den fick bli min. Skall visa senare hur det blev och om jag väljer just den i dag!

Har tänkt att jag skall klicka hem lite fina träningskläder också då jag absolut behöver lite nytt att träna i då det ger mig en härlig känsla och lite extra pepp. Hur går det med er träning. Jag har försökt starta en ny vana. Att när jag pratar i telefonen så går jag en sväng samtidigt, då utnyttjar jag tiden på ett optimalt sätt.

Vi hade nämligen en ergonom hos oss och hon sa att ”vi är inte gjorda för att sitta still” och att man inte skall sitta ner längre än max 30 minuter. Det fick mig att tänka till eftersom jag ofta sitter framför datorn, men jag pratar även i telefon en del och då tänkte jag att jag kan kombinera telefonpratandet med rörelse! 🙂 Vad tror ni om det!

Hoppas ni får en underbar start på er fredag! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.