Älskar att baka!


Jag har många intressen men egentligen går de hand i hand! Jag älskar allt som är fint och gillar att inreda. Att även laga mat och fixa i trädgården går liksom hand i hand. Jag vill att allting skall se perfekt ut. Jag är pedant men i lagom dos (tycker jag själv men det tar sig konstiga uttryck i bland 🙂 ).

En sak som jag verkligen gillar är den där dagen i månaden när man kommer hem och det ligger en tidning med Hembakat i brevlådan! Dels älskar jag deras tidningar och recept men även deras design på tidningen och sedan är det roligt att pröva nya recept! Jag beställer därför alltid mina tidingar HÄR, man får superbra pris och sedan får man alltid en gratisprenumeration om man beställer flera! Helt fantastiskt sätt att pröva nya tidningar på!

Jag är väldigt nöjd med mina prenumerationer och funderar aldrig på att köpa lösnummer längre! Det blir både billigare och roligare med en prenumeration! Dessutom när de ser ut så här glada så blir man på extra gott humör. Så jag kan inte annat än rekommendera detta sätt att prenumerera på tidningar! 🙂

Hoppas ni får en trevlig måndagskväll. Själv håller jag på att göra hemmagjorda Italienska pizzor! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.