Träningen denna vecka måste tas igen – kan man ta igen träning?


Hur gör man en vecka som det är ständigt jobb! Jag har haft en sådan vecka denna veckan, och i morgon skall vi riva montern, så hela eftermiddagen- och kvällen går förmodligen åt. Det är inte bara att riva en monter,  för allting skall tas tillvara också! Men det har varit en rolig vecka. Att se och uppleva något som vi inte vanligtvis deltager på. Jag har hittar flera nya vänner och det känns verkligen roligt att vi fick möjlighet att bygga denna TV-studio för Dressage Power. Så först av allt vill jag tacka för möjligheten att få bygga denna TV-studio och hoppas samtidigt att vi får göra det flera gånger igen.

Jag skulle ha tränat varje dag och jag kan erkänna att hela mitt schema har blivit helt galet denna vecka. Vi har till och med ätit hamburgare flera dagar denna vecka. Men det är bara att ta tag i det i nästa vecka! Det var dit jag ville komma. Om man nu råkar ha en sådan här vecka som gör att man inte hinner träna, så forsök inte att ta igen det veckan därpå. Tillse istället att ni får in träning som vanligt veckan därpå annars är risken att man bara gör sig själv en otjänst. Om livet vill dig väl så fortsätter livet även efter denna veckan och man kan aldrig ta igen det man inte hann, eller i alla fall är det väldigt dumt att försöka.

Om ni har det så här stessigt i mer än en vecka, ja då måste ni planera om för då är något fel! Men en vecka hit eller dit är ok bara ni är medvetna om det!

Nu skall jag snart gå och lägga mig för jag var uppe med hundarna klockan 04:00 i morse och det var meningen att jag skulle gå och lägga mig igen, men jag hade liksom vaknat till och gick i stället upp och gjorde lite som jag inte hunnit under veckan.

Hoppas ni får en underbar kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.