Vilken dag vi hade igår…


Då tänker jag framför allt på vädret. Måste vara årets absolut finaste dag. Själv var jag ute på en 10 kilometer lång runda mitt på dagen. Jag har svårt att sitta i solstolen, eller i själv verket så tycker jag att det är tråkigt och kan sitta i max 10 minuter…så då är en promenad ett mycket bätre alternativ för mig!

Använde mina nya träningskläder även idag! Älskar dom och ni kan läsa mer om HÄR var jag köpt dom någonstans. Toppen är en baddräkt men perfekt för då åker den inte hela tiden upp som en tröja gör. Ett riktigt bra köp. Jag hade gärna haft fler sådana! 🙂

Med tanke på mina probelm jag har med klimakteriet så måste jag se till att träna, annars går jag upp i vikt direkt och då trivs jag inte med mig själv. Jag måste hela tiden pusha mig själv så jag får träningen gjord.

Visst var det varmt men inte varmare än att ligga i en solstol och det måste vara en bättre kombination att få lite motion samtidigt. Sedan har jag inte något behov av att bli brun som jag hade när jag var yngre! Det finns faktiskt smink om man vill ha lite färg! 🙂

Glöm inte att röra på er även om det är supervarmt ute så behöver man göra mer än bara ligga på stranden eller i en solstol.

Hoppas ni får en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.