Dags för dagens träning!


Det gäller att inte skjuta upp sin träning. Att göra det även om det finns mycket annat man vill göra. Det är att prioritera sig själv. Men innan man kan prioritera träning framför något annat roligt så måste man inse vilka hälsofördelar det har för ens eget välmående. Jag tror det är först då det blir enklare att prioritera. När man vet vad man får! Så är det med det mesta!

Så känner åtminstone jag! Nu måste jag hålla denna nivån för att jag skall må bra, och för att jag skall kunna göra det så måste jag ha en plan. Så det är bara ge sig ut i duggregnet och tänka på hur duktigt jag kommer känna mig när jag har gjort min träning!

 

Eftersom jag har jobbat på förmiddagen så tog jag min lunch innan jag gick ut och lunchen såg ut så här. Den består av en omelett och en enkel sallad med ruccola och coctailtomater.

Enkelt och gott! Nu ut i det tråkiga vädret men jag får i alla fall lite dagsljus! 🙂 Kom igen ni också ut med er medans det är ljust ute, sedan har ni hela eftermiddagen och kvällen att hitta på något ni gärna vill göra!

I eftermiddag skall jag nog baka lite till min lilla försökskanin! Vi får se!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.