Fest med familjen!


I lördags kom hela min familj och hälsade på! De kom för att det dels var min födelsedag, och dels för att titta på vårt fina orangeri! Så roligt med alla samlade!

Av min storasyster så fick jag världens finaste grytlappar, hon är nämligen helt grym på stickning och virkning och stickar och virkar och säljer arbeten! Hon hade gjort de finaste grytlappar till mig, och så fick jag 4 fina fiskar som man skall sätta i vaxduken utomhus för att den inte skal blåsa upp. Jag skall visa i ett annat inlägg! Så himla fina!

Jag hade gjort en fläskfilégryta med charlottenlök, rosmarin och morötter, och till dessert så blev det en gigantisk äpplepaj och sedan hade jag bakat lite kakor dagen till ära!

Man ser inte på bilden hur stor pajen är, men jag har gjort den i en form from Gerbera som är gigantisk! 🙂 Fint!

Lite kaos…hahahaha

Min storasyster längst ut till vänster som är 4 år äldre än mig och i mitten hennes ”lille Micke” och på höger sida min storebror Jonny som är 8 år äldre än mig.

Längst fram till höger min storebrors fru Marie.

Min söta lilla mamma som är 84 år längst fram. Vi är ganska lika tror jag både i sätt och i utseende.

Alla var väldigt imponerade av vår lilla byggnation av både köksträdgård och orangeri. Det är inte utan att vi lagt ner enormt med tid, energi och pengar på detta bygge, men tänk så bra det blev! Vi känner oss så stolta och glada över det!

Jonny och Stefan står och tittar från utsidan hur konstruktionen ser ut och pratar om hur mycket jord vi flyttat genom grävning för hand!

Jag tog ett foto från insidan när alla minglar omkring och tittar!

Min mamma och min storasyster roade sig med att dra upp mina morötter, och sedan gav dom varandra skulden för vem som egentligen drog upp moroten…hhihiiihih. Dom ville se hur stora dom var! Jag visste inte då att det var det dom höll på med! hihihihih 🙂

Roligt att visa upp sitt mästerverk som både jag och Stefan är oändligt stolta över! Det visar vad vi kan åstadkomma tillsammans. Roligt att få besök av familjen och roligt att få visa upp det vi byggt på under flera månader!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.