Läckra överkast och kuddar!


Vem vill inte ha ett vackert sovrum! Det är platsen för vila och lugn och ro! Det är ett av de absolut viktigaste rummen att inreda. Här handlar det mer än någonsin om färger som du tycker om och som ditt hjärta sjunger för!

Det finns så många vackra detaljer man kan ha i ett sovrum och jag har själv en rutin på morgonen som gör att jag bäddar min säng varje dag. Jag är uppvuxen på det sättet. Efter frukost skulle sängen bäddas och den skulle även kontrolleras av min mamma. Så för mig är detta en rutin som jag tagit med mig och tycker om! Gillar att ha fint omkring mig. Min säng ser ni som första bilden på min blogg!

På frågan om jag har för många kuddar så är svaret alltid detsamma NEJ. Jag älskar att ha fint och jag skulle aldrig någonsin gå och lägga mig att vila på dagen. Jag vilar inte mitt på dagen och därför är kuddarna bara till för att det skall vara fint! Att ta bort dom på kvällen är en fröjd, lika stor som att lägga dit dom på morgonen. I bland arrangerar jag dom lite annorlunda! Men så här ser det ut varje morgon i mitt hem. Det handlar inte om prestige utan jag älskar att ha fint omkring mig!

Men i dag tänkte jag visa något annat än mitt eget sovrum. Jag vill försöka ge er inspiration för att uppdatera eller addera till ert eget sovrum. Eller helt enkelt ge er lite idéer bara.

Pastelliga färger är alltid ljuvligt i ett sovrum! Men fortfarande är det så att man skall välja färg som hjärtat bankar lite extra för. Det är det ni aldrig kommer ångra eller tröttna på som så många är rädda för. Tröttna gör man när man valt en färg som egentligen inte är en ”egen” bästa färg. När man försker gilla något som någon annan säger är fint. För hjärtat vet vad du verkligen gillar! Det är den färgen du tittar på först av alla oavsett om det är omslaget till en kalender, eller till din Ipad eller telefon. Det är den färgen som du direkt tycker om!

Grå och vita toner och mer avskalat!

Dom vackra kuddarna i siden är också dubbelsidiga precis som överkasten och har knytband i en sida. Kuddarna finns i två storlekar 75x75cm och 50x75cm. Innerkudde i dun ingår så klart och kuddarna ligger i två-pack! Självklart hittar ni dom i vår webshop som ni hittar på vår förstasida.

Hoppas ni får en fortsatt underbar lörda. Glöm inte er träning! Försök ta tillvara tiden!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.