Mina bästa shoppingställen!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Adtraction

I dag tänkte jag bara göra ett inlägg för att tipsa er om mina bästa shoppingställen och då handlar det om förbrukningsvaror som jag vill kunna köpa till bästa pris. Nu för tiden så handlar jag alla sådana produkter på nätet i stället för i specialbutiker, för det tar dels mindre tid för mig och dels så får jag betal väldigt mycket mindre. Jag brukar försöka samla ihop mina köp och köper flera åt gången. Det är också ett sätt att försöka tänka miljövänligt.

När det kommer till förbrukningsvaror för hår och skönhet så har jag ett enda ställe som jag handlar på. Där handlar jag både parfym, hårschampo, hårspray och alla sådana produkter. Jag har under alla år tittat och jämfört med konkurrenter men dom kommer inte ens i närheten med denna leverantörs priser, detta är en butik som jag ständigt återkommer till när mina förbrukningsvaror tar slut HÄR

Här köper jag Sebastian Hårspray, Sebastian Hydre Conditioner som med 1000 ml och pumpflaska kostar endast 429 kr. För mig räcker den i ett år. Samma med schampot men det är lite billigare 399 för 1000 ml. Jag köper även Sebastians helt fantastiska spray som jag bara inte kan byta ut mot någon annan och här kostar den 179 kr för 400 ml medan den hos konkurrenter kostar mellan 250-269 kr för en likadan flaska. Otroliga prisskillnader.

Jag köper också all parfym här för att den är mellan 30-70% billigare än i andra butiker. Det är till och med billigare här än på taxfree.

För utom detta shoppingställe har jag ännu ett för lotion, Alvedon, vitaminer och annat som behövs. För när man handlar på nätet i denna butik så har dom något dom kallar webbpris, vilket innebär att när man handlar i deras webshop så får man stora rabatter. Det blir därför mycket billigare än om man gör det i butik! Perfekt för mig och saker som jag handlar här är ACO Hudlotion som jag är storanvändare av, Silicea som jag tar för hår och naglar, Mitt Liv +55 som jag äter sedan jag kom i klimakteriet och sedan köper jag alla värktabletter här som man behöver ha hemma. Om man är ny kund och aldrig har handlat här innan så får man dessutom ytterligare 20% rabatt om man handlar för över 500 kr som gäller fram t o m den 30 september 2019 med koden: ADTR-KRONAN20

Ni hittar detta ställe HÄR

Det var lite tips för vardagsprylar som man måste ha men som man självklart vill passa på att köpa lite billigare. Jag tycker det är pefekt att handla den här typen av varor på nätet för när man man själv behöver det är det sällan bra priser i handeln, och då är det mycket bättre att handla detta på nätet. Detta är nog den bästa delen av näthandel, dels att man slipper flänga runt till den här typen av butiker och dels att man alltid kan handla till bra priser.

Så två superbra ställen att handla en för parfym, hårvård och skönhet HÄR och ett ställe för Apoteksvaror HÄR det finns ingen som slår deras priser.

Det får bli dagens lilla tips från mig! Hoppas ni får en underbar dag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.