Skönhetsprodukter för naglar eller hår!


Detta inlägg innehåller Adlinks i samarbete med Adviral

Alla har vi väl behov av produkter för att dels klippa och styla håret, men även för att göra naglar snygga!

Jag tycker att det är värt att köpa produkter som håller över tid, för även om det finns fina nagelklippare på alla varuhus, så vet man att det bara fungerar under en kort tid, sedan måste man byta ut dom. Därför förordar jag alltid att om man har möjlighet att köpa kvalitetsprodukter.

Just nu hittar du både frisörsaxar och manikyrset för fantastiska priser HÄR. Själv har jag tänkt att investera i en frisörsax då jag tänker klippa mig själv fortsättningsvis och har en kompis som hjälper mig med mitt hår och jag måste säga att det aldrig varit bättre! Känns så himla bra!

Om du vill styla ditt hår så har du säkert hört talas om GHD som alla frisörer rekommenderar, problemet är bara att dom är superdyra, men HÄR kan du hitta dom med kraftig rabatt. Varför inte som present till dig själv eller någon annan du tycker om! Jag har både locktång och platt-tång från GHD och är väldigt nöjd.

Sedan om du behöver produkter för att styla ditt hår så hittar du ett märke som jag använder och gillar väldigt mycket som heter Davines HÄR. Här har dom kraftigt reducerade priser.  Jag använder deras spray för att lockarna skall hålla över dagen och jag kan inte leva utan det.

Produkter jag använder

Invisible no gas spray – Använder det för volym efter att jag stylat håret. Sprayar i hårbotten för volym.

Shimmering Mist – Ett spray jag skall prova som jag tycker verkar bra!

Använder också ett Salt Spray från Davines som jag alltid använder i mitt överhår när jag fönar håret efter tvätt. Jag har väldigt fintrådigt hår och behöver få lite volym i det och detta är det absolut bästa jag använt någonsin. Att det dessutom finns till specialpris HÄR gör inte saken sämre.

Jag touperar också mitt överhår när jag stylar och då använder jag alltid detta Hårspray HÄR och har gjort de senaste 15 åren och det finns INGET som överträffar detta spray. Dessutom har dom samma spray i en liten 50 ml behållare. Perfekt om man reser och inte kan ta med den stora behållaren. Det är kombinationen av att den håller frisyren på plats utan att det blir stenhårt och få en super-sprayad look som gör att jag gillar detta spray, och att det är enkelt att kamma ur sedan. Det finns ingen som hittills lyckats göra ett bättre spray.

Det var lite om de produkter som jag inte kan leva utan, och lite tips om siter med bra priser!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.