Lite tips och trix med blommor och långlivade buketter!


Jag försöker alltid förgylla min vardag med blommor och vackra dukningar även till vardags. Lite tips och trix med blommor och långlivade buketter gör livet lite gladare och skönare helt enkelt. Jag har alltid blommor oavsett årstid. För mig är det en del av livet att omge mig med vackra ting!

Att köpa en bunt med rosa brudslöja för 49 kr och klippa sönder den och sätta i massor med små vaser är ett enkelt sätt att få fina små buketter överallt. En liten Hortensia gör att det blir som en liten bukett blommor på bordet, med den skillnaden att den håller lite längre. En Hortensia behöver vattnas regelbundet så man inte glömmer det!

Linda själken med sidenband på torkade blommor

Man kan göra fint med så enkla medel hemma. På bordet har jag också massor av Hortensia plockat från min trädgård. Dom går utmärkt att torka. När jag torkar hortensia så lindar jag i bland själken med ett vackert sidenband för att det skall bli vackert i vasen. Alla knep är tillåtna! Så här kan det se ut!

Jag tycker att det blir så underbart med blommor på bordet, det förhöjer hela hemmet! Nu kan man fortfarande plocka ormbunksblad ute trots kylan. Ormbunksblad är perfekta att sätta i vas!

Hoppas ni gillar mina små tips. Man kan även köpa hortensia och klippa ner till buketter och torka den här årstiden! Alla medel är tillåtna för att få långlivade hållbara buketter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.