Alla hjärtans dag och ute i sista minuten? – Här har du tipsen! 1 kommentar


Det finns faktiskt några saker man kan göra i sista minuten om man vill överraska någon på ALLA HJÄRTANS DAG. Man kan beställa blommor HÄR och det behöver heller inte vara dyrt som ni ser! De levererar samma dag du beställer så detta är det ultimata om du är ute i absolut sista minuten. Att beställa en dag innan som i dag är så klart en bra sak.

Dom har dessutom lagt upp olika färdiga buketter på sin webbplats så det är enkelt att bestämma sig och du skan skicka något från 95 kr och uppåt! Alltså vilken fantastisk idé. Här är några av buketterna men det finns många att välja bland.

Vill man hitta på ett litet romatiskt äventyr istället så finns denna fina sida. Där hittar du massor av upplevelser som du kan göra med din partner eller någon du tycker mycket om! Du hittar sidan HÄR och det är bara fantasin som sätter gränsen och här är det också enkelt och man får massor med förslag på bra saker att hitta på! Som ”afternoon tea for two” låt fantasin flöda och gå in på sidan och titta vad mycket fina val det finns!

Roligt att det finns saker man kan göra också i sista minut. Tänk på hur glad den du gör det för skulle bli!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Alla hjärtans dag och ute i sista minuten? – Här har du tipsen!