I kväll blev det middag hemma med dessert!


En härlig höstdags-fredag! Var på lunch promenad i området där vi har vårt kontor. Hav, pittoreska hus och koloniträdgårdar präglar området tillsammans med alla kontor! Skönt att få lite frisk luft under lunchen och rensa hjärnan lite!

När jag åkte hem från jobbet så åkte jag och köpte en flaska Champagne. Jag dricker sällan något med alkohol eftersom jag inte är speciellt förtjust i drycker med alkohol, men just champagne när man skall fira något är lite festligt! Det tycker till och med jag! Det är ungefär det jag kan tänka mig någon gång då och då!

Jag tycker det är så himla mysigt med helg och planera vad mans skall göra även om vi har massor av göra försöker vi alltid göra något roligt!

Till middag blev det min favoritpasta. Vi tjuvstartar också att äta i vårt nya matrum fast endast sofforna står där och ett tillfälligt bord! Men så mysigt!

Plockade in en liten bukett från trädgården! Liten men fin!

Till dessert gjorde jag rabarberpaj från trädgårdens rabarber! Så mysig kväll!

Vi försöker verkligen ta tillvara ögonblicken och vardagen. Det är nämligen det som är livet. Det gäller att göra det bästa av vardagen och varje dag i alla situationer!

Jag hoppas ni alla där ute har en underbar kväll och ta hand om varandra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.