Måla vs tapetsera


Många gånger hör jag diskusioner om man skall tapetsera väggarna eller om man skall måla. Mitt bästa råd är att tapetsera för det blir så mycket mer ombonat! Vad baserar jag det på? Jo mönster tillför så mycket mer än va en slät väggyta gör och en målad yta kan upplevas som död, medans en tapetserad yta blir något alldeles extra! MEN man måste våga lite! Inte fega ur när det kommer till mönser och färg!

Det två bilderna här nedan är när vi tapetserade vårt showroom i somras!

Shadade tapeter är väldigt vackra och här nedan kommer en sådan som går från starkare färg där nere till nästan vitt där uppe och beroende på hur högt man har i tak så kan man så klart tillse att justera tapeten därefter!

Så här ser en våd ut!

Gul är en underskattad färg och en färg som väldigt få vågar använda. Gult ger så mycket positiv känsla men fortfarande är det så att man skall alltid välja färger som hjärtat bultar lite extra för. Man skall aldrig basera sina färgval på vad färger sägs stå för av den anledningen att älskar man en färg så skall man välja den färgen för hjärtat ljuger aldrig!

Fjärlilar är vackert, det gäller bara att hitta det man själv tycker är vackert och det som man inte kan ta ögonen i från, inte låta sig påverkas av kompisar eller andras idéer utan verkligen känna efter vad det är man blir glad av!

Det får bli dagens lilla inspiration!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.