Inspirera med ideer!


Behöver ni ideér för hur ni skall förändra hemma. Man behöver inte alltid dra på den stora trumman. Man kan göra små saker som gör stor skillnad! En sådan sak är att bygga en avgränsning och tapetsera den i någon fin tapet!

Kanske köpa ett fint bord på loppis med mosaik och ställa intill soffan som ett sidebord. Det behöver inte vara så avanserat! Det är trots allt detaljerna som gör helheten!

031

Nu visar jag lite gamla bilder men som ändå är väldigt aktuella. När man inreder så handlar det i mångt och mycket om att ”skylta”. Man bygger upp sin inrednign på olika höjder. Om ni inte tycker att ni får till det hemma så kanske ni skall titta på hur och var ni har era möbler och detlajer. Det är nämligen det som utgör en behaglig helhet. På bilden nedan illustrerar jag just det. Om vi t e x tagit bort lampan och blomman så hade det varit väldigt tomt!

039

En detalj som man med fördel kan addera i sin inrednign är band och toffsar. Att sy på vackra band på gardiner eller kuddar för att göra det där lilla extra! Designers Guild har en mängd vackra band att välja mellan och det är som vanligt bara fantasin som sätter gränsen.

145

Ofta syr jag kuddar till mina kunder med det där lilla extra som blir som ett smycke i soffan. Att ha en enda sådan kudde kan göra susen i soffan och kan bli den där detaljen som höjer hela inredningen!

orsetti-coletti-main-1   orsetti-carmini-main-1   orsetti-mandola-main-1   T54_02

Fundera på vad du skulle kunna lägga till för detaljer hemma för att uppdatera ditt hem. Kanske har du en vägg du kan tapetsera!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.