Fantastisk morgon och plantering och pyssel


I dag kunde inte dagen startat bättre, med strålande solsken och helt vindstilla! Till råga på allt så är man ledig! I dag skall vi ha några kunder som kommer men jag skall också plantera massor av blommor och fixa i trädgården.

Jag började med att bära ut en del av mina plantor i skuggan för att de skall fortsätta att vänja sig vid att vara utomhus! Att börja dagen här ute med min första kopp kaffe är magiskt!

Jag bar ut dom blommorna som jag ser att jag kommer att plantera de närmaste dagarna. Kruspetuniorna är så vackra så man blir mållös varje enskild dag!

Jag har plantor av både vita, cerise, ljusrosa och ljusgula Rosenskära! De skall planteras tillsammans med mina Hortensior i sina krukor på framsidan på huset. Det blir en sådan fantastisk blandning av blommor och bladverk. Det är som med inredning, när man planterar, att man blandar olika typer av blad och färger på blad för att få den där fantastiska sammansättningen.

Sedan skall alla luktärtor planteras här tillsammans med minipetunior i rosa/gul/vit! Det kommer bli en färgexplosion när det växer ihop!

Jag plockar alla blommor jag ser. Här lite vackra penséer i en vas! I år hittade jag så vackra citrongula!

Nu skall jag starta dagen med att först göra fint i krukor för mina klätterroser. Det vill säga, jag börjar med sådant jobb som kanske inte är lika roligt men som måste göras, för att göra det som är roligast mot slutet av dagen. Så härligt att få vakna upp till sol och vindstilla en ledig dag!

Hoppas ni får en underbar dag i solen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.