Nu är det nära!


Det jag längtar efter hela våren och man går och tittar på sina vackra blommor, buskar och arrangemang. Hur dom utvecklas och längtar till blomningar!

Snart är det väldigt nära. Jag har massor av hortensia på framsidan och älskar mitt skuggiga parti, där solen silar fram under dagen och större delen av eftermiddagen ligger i skugga. I år ser det ut som om det blir massor av blommor och jag tror att det har att göra med den varma sommaren förra åren.

Så här såg det ut förra året i juli och jag tror det kommer bli ännu vackrare i år om det är möjligt.

Alla mina fina rostiga konstverk här nedan en slända!

Har även fina fåglar, både som flyger och sådana som bara sitter!

Jag verkligen älskar min framsida! Ännu har inte något börjat blomma på allvar men jag har precis som förra året gjort ett torn med luktärtor. Det blir så fantastiskt vackert och jag kan plocka blommor hela sommaren långt in på hösten!

Min vackra krona som jag köpte förra året!

Jag är också väldigt glad över min fina grupp av trädgårdsmöbler. Som inredare gillar jag kontrasterna, med mitt funkishus i cederträ och de gammaldags utsirliga möblerna som utgör en sådan fantastisk kontrast mot varandra! Här sitter jag ofta på helgmorgnar och dricker kaffe och beundrar härligheten!

Blommor gör mig verkligen glad!

Vem kan motstå denna underbara oas!

Just nu sneglar jag på en ängel på en av våra lokala blomsterhandlare! En stor sådan som verkligen skulle passa här men den är så himla dyr att jag verkligen måste fundera på om jag vill lägga så mycket pengar på en ängel/älva! Vi får se vad jag kommer fram till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.