Vackra och roliga detaljer!


Detta inlägg innehåller reklam och Adlinks

I dag hade jag tänkt visa några vackra och roliga detaljer jag hittat. Vaserna har jag själv köpt nyligen och fullkomligt älskar dom. Helt plötsligt är det superenkelt att göra vackra buketter av vad som helst. Fattar inte att jag inte köpt det tidigare, en av de bästa saker jag köpt på länge. Annars skall man alltid hitta rätt vas och rätt storlek. Nu är det bara att sätta blommorna i gallret och det ser vackert ut med en gång.

De underbara retrotavlorna finns både med svart eller vit text, och de finns även i klassiskt vitt och svart. Tvättrådstavlan är helt underbar. Vilken fantastisk present till någon som flyttat hemifrån eller som lite vacker konst i sin egen tvättstuga för vem sa att man inte kan ha en tavla där!

  1. Rosa retrotavla med tillhörande bokstäver 2. Blomstervasar 3. Vackra doftljus 4. Hur svårt kan det vara? 5. Tvättinstruktioner på en tavla

Doftljusen är alltid vackra och doftar underbart och är som en detalj i inredningen bara i sina vackra förpackningar. De har verkligen lyckats Voluspa. Hoppas ni hittar något fint till er själva eller någon ni tycker mycket om. Jag är väldigt sugen på den rosa text-tavlan!

Hoppas ni får en underbar onsdagskväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *