Världens bästa fredag med start på semester!


Nu måste jag visa er lite fler bilder. Det är fredag och inte vilken fredag som helst utan världens bästa fredag med start på semester. Jobbat sista dagen i dag och en flaska champagne ligger på kylning.

Nu har jag dukat i vårt matrum och fixat lite! I förgår kom leveransen av våra betongbord som är helt magiska. Känner mig så lycklig och började morgonen med att plocka lite vackra blommor från trädgården för en dukning i kväll! I am in love!

Världens bästa fredag och start på semester
Världens bästa fredag med start på semester!

Måste visa er bilder på de magiska betongborden i kombination med tapeter med grafiskt mönster och mattor i nyanser av grått! Blommorna kommer från trädgården och dom plockade jag redan klockan 06:00 i morse

Blommor från trädgården
Blommorna är plockade från min trädgård

Hela detta rummet är helt underbart och jag vill inte gå härifrån! Hundarna älskar det! De vackra lamporna från Louise Poulsen mjukar upp allting och vi har även golvlampan med betongfot. Kunde inte passa bättre här!

Den härliga genomgången till vår nya terrass där man kan blicka ut över vår nyanlagda trädgård som ändå hunnit växa till sig på ett par månader! Ljuset är fantastiskt i detta rum.

Tapeterna gör verkligen sitt till med sitt grafiska mönster! De övriga väggarna har tapeter med pärlemor som nästan uppfattas som silver. Så vackra! Jag är så nöjd med exakt allting!

Tapter i grafiskt mönster från Designers Guild

Sittplatser för 14 personer

Det finns sittplatser för 14 personer när stolarna på gavlarna kommer. Dom har jag klätt i tyg med skuren sammet från Designers Guild. Även stolarna kommer därifrån och tillverkas i denna stund i Italien. Jag har valt tyger i grått och vitt med höga ryggstöd. insidan av stolarna kommer vara klädda i grått och utsidan i vitt! Det kommer bli magiskt det också!

Blommor från trädgården

Det var en liten bildkavalkad från mig. Sitter och skriver i min underbara ateljé på övervångingen. Allting börjar verkligen falla på plats just nu. Nu skall jag gå ner och förberdda middagen för i kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.