Att handla på REA är en konst!


När det kommer till kläder och REA, så anser jag att det är närmast en konst att handla smart. Det är lätt att lockas av både det ena och det andra men det gäller verkligen att tänka sig för. Att handa vinterns modevaror som du kanske använder i en till två månader. Dessa kläder är kanske till och med omoderna till nästa säsong och kräver eftertanke. Det gäller att investera smart. Jag ser nämligen alla inköp jag gör som ”investeringar” till min garderob. De skall hålla i minst 2 säsonger om jag ens skall fundera på att köpa det!

Så hur gör jag då. Jo jag sorterar alltid in kläder i kit. Jag gör en serie för varje säsong vad jag skulle tycka är snyggt och vad som passar med det jag redan har och då tänker jag alltifrån väskor till skor så klart!

Så om jag skulle investera i något just nu så skulle det se ut så här! Jag gillar att välja färger som går att kombinera och att inte alltid välja svart. Det är fint att ha ett antal svarta plagg i garderoben, men långt i från alla!

  1. Sidenklänning II 2. Spetsklänning i färgen Blush II 3. Spetsblus II 4. A-skuren kjol II 5. Svart klänning med lång ärm II 6. Vinröd Sidenklänning II 7. Hög sandal II 8. Väska II 9. Sneaker svart/vit II 10. Glittersandal svart II 11. Sneaker vinröd

Måste passa ihop med något jag redan har

När jag väljer kläder och skor så försöker jag välja utifrån att det även skall passa med något jag redan har. Så minst en klänning jag redan har måste skor passa till för att jag skall överväga att köpa dom. Så om jag tittar på de vinröda sneakers som jag valt ut så skulle de passa utmärkt bland annat till min vackra klänning från By Malina i vinrött. En klänning som jag köpte förra hösten och som fortfarande i allra högsta grad är användbar och fortfarande i mode! Älskar den.

Likväl som mina vinröda boots skulle vara fantastiska till den vackra klänningen i siden här ovan!

Det där får bli mina rea-tips till er. Så mitt råd är att impulsköp inte kläder när det är rea. Planera noggrant så kommer det bli så mycket roligare när man faktiskt använder sin fina reafynd. Så tänk VÅR i stället för vinter när ni fyndar! Hoppas ni hittar något fin och att jag lyckats tipsa er om något!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.