Det kom ett paket! 2 kommentarer


Inlägget innehåller Adlinks i samarbete med Advial

I går kväll var jag och hämtade ut ännu ett underbart paket! Väldigt nyfiken på den klänning jag beställt i svart/grått och grönt! Helt underbar i spets. Jag såg den första gången på Lena Philipsson när hon hade på sig den i en TV-inspelning med Björn Skifs. Då blev jag såld och tänkte den där klänningen vill jag också ha!

Nu har jag sneglat på ett tag och då passade jag på och du hittar den HÄR

Passade även på att beställa en klänning i svart spets, likadan som den grå för att jag tyckte att den var så vacker! Så nu har jag verkligen köpt vackra klänningar för vår och sommar. Den hittar du dessutom med bra rabatt HÄR och den finns i flera färger med rabatt, även i vitt som är vackert på sommaren.

Nu gäller det bara att se om dom passar mig också. Det är lite knepigt det där när man har några kilo man skall bli av med, då står man hela tiden i dilemmat om vilken storlek man skall köpa, men jag bestämde mig för att jag skall köpa den storleken jag skall ha när jag gått ner de där extra kilona. Kommer jag inte i klänningen så får det bli en extra pepp för att träna så jag verkligen gör det!

Jag tycker det är otroligt svårt att slänga kläder. Jag köper ofta märkeskläder där klänningar kostar mellan 2500-4000 kr då kan man liksom inte göra sig av med den sedan! Därför är det otroligt viktigt för mig att köpa något som håller över tid och oftast när jag köper verkliga modeplagg, då går jag istället till någon kedja. Då vet jag att plagget håller en säsong och sedan kommer jag troligen inte vilja ha det mer. I bland så säljer jag dom via blocket och det brukar fungera bra. Jag är alltid otroligt rädd om mina saker  och det gäller inte bara kläder utan allt jag äger.

Jag älskar mina nya klänningar! 🙂 Ni hittar dom HÄR om ni också vill titta närmare på dom!


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Det kom ett paket!