Nedräkning men arbete på måndag


I dag är det då äntligen fredag och i de bästa av världar så hade detta varit sista arbetsdagen innan semestern. Tyvärr blev det inte så då jag måste jobba flera dagar nästa vecka också.

På något sätt så får jag väl låtsas att min semester börjar idag även om den inte gör det för det är i alla fall helg att se fram emot. I dag blev det därför en gammal trasa och lite casual.

I dag visade det sig att vår installatör blivit magsjuk så det blir ingen installation av luftvärmepump i dag utan det blir i stället i nästa vecka när han är frisk igen. Sånt som händer. Så i dag blir det i stället start av montering av skena i taket för belysning. Det finns dessutom massor av andra saker som behöver göras så det är inte så att vi är sysslolösa direkt! 🙂

Så spännande fortsättning följer. Själv får jag nog ta tag i fönsterputsningen för jag har sällan skådat så dammiga och smutsiga fönster, men det är så det blir när man sågat material under byggtid, så det kanske blir ett helgjobb för mig! Även en ordentlig tvätt av golvet skulle behövas nu när all fog är på plats!

Sedan skall inredning i själva showroom fixas. Även där skall montering av skena för belysning göras. Sedan återstår ett väldigt roligt moment, nämligen tapetsering! Det ser jag verkligen fram emot. Det kommer förändra mycket, och när det är gjort att sätta spisen på plats som kommer se supercool ut till tapeterna!

Så vi har allt en hel del att göra innan allt är klart. Sedan skall jag sy upp gardinlängder för dekoration! Så kul! Om jag hinner så kanske det blir något sytt i helgen! Vi får se!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.