Vårgarderob!


Detta inlägg innehåller Adlinks i samarbete med Adviral

Denna våren verkar dröja, men det hindrar inte mig från att planera för våren. Jag tänker som alltid på plagg som jag kan kombinera och använda både nu och när det blir varmare. Jackor som inte bara går att använda som ytterplagg är för mig ett nyckelplagg i garderoben, för då kan man istället ha en snygg jacka en kallare dag på kontoret! Dessutom kan man sedan på sommaren använda den just som ytterplagg eller för att vara lite mer klädd. Har valt en bra färgskala i bara blått, vitt och svart som är lätt att sätta till något färgglatt som pricken över i!

För egen del så behöver jag investera i även lite cool byxkombinationer och jag har hittat en här som jag gillar. Klänningar är mitt basplagg. Älskar klänningar och kommer nog alltid att göra.

  1. Jacka II 2. Byxor II 3. Top II 4. Klänning med blommor II 5. Svart klänning II 6. Jumpsuit

Jumpsuit är ett plagg jag tycker väldigt mycket om. Har flera stycken och denna med bara axlar är perfekt för sommaren och nu på våren med en jacka över!

När det kommer till skor så vill jag har både höga snygg och låga bekväm och jag har valt ut några stycken som jag skall visa i ett annat inlägg.

Hoppas ni får en fin kväll!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.