Snygga och trendiga posters från Gekås i Ullared


Letar du efter snygga och trendiga posters? Jag tipsar om vad jag hittade när jag var där för en dryg vecka sedan. Där hittade jag massor av fina inredningsdetaljer och bland annat väldigt snygga och trendiga posters att rama in och sätta på väggarna. Dessutom till väldigt bra pris.

Posters är väldigt inne just nu och de flesta söker coola och trendiga posters att sätta på väggen. Där har dom posters i både svart/ vitt och posters med gulddetaljer. Det finns helt enkelt något för alla skulle jag våga påstå. I detta inlägg kommer jag visa några bilder för inspiration. Självklart finns det mycket mer.

Jag tyckte att dessa två var fantastiskt fina med guld. Den poster som föreställer ett träd påminner om loggan för Mulberry! Väldigt snyggt. Samtliga kan bli snygga i svarta enkla ramar. En tredje poster kan bli fint om man sätter alla på olika nivå i en ”trekant”. Det blir ett snyggt uttryck på väggen. Även posters med enhörningen är sagolikt fin.

Priset på posters

Priset då? Ni ser priset i bild att dom endast kostar 24,95 kronor! Perfekt då blir man inte heller ruinerad och det kommer se ut som exklusiva posters på väggarna! För egen del så tycker jag att &-tecknet i hop med det två i guld skulle bli väldigt fint!

Att hitta prisvärda detaljer i Ullared

Varuhuset är gigantiskt och det bästa är att avverka en avdelning i taget som man är intresserad av.

Man måste helt enkelt ta sig tiden att titta igenom dom avdelnignar som man gillar. Man kan hitta otroliga fynd och bra saker. Dessutom har dom väldigt billig fika och mat i varuhuset och plats att parkera sina vagnar när man känner att det är dags att äta något för att få ny energi.

Det får bli mitt lilla Gekås-tips för dagen! Man kan göra superfina fynd och hitta detaljer till hemmet som kostar en bråkdel av vad du fått betala hemma.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.