Gekås i Ullared


Har nyss kommit hem från Ullared, skjutsat min väninna hem och packat ur bilen både hos min väninna och nu här! 🙂 Börjar lite smått att visa några fina saker men får fortsätta i morgon med resten!

Börjar med att visa en fin ”hammrad” bricka som kostade 79 kronor och var riktigt fin. Brickan mäter 38x38cm.DSC07747

Hittade sedan en fin ljusstake som är 24 cm hög och har plats för ett rejält blockljus. Ljusstaken kostade 59 kr.

DSC07746

Sedan hittade jag mindre ljusstakar som är 16 cm höga och som passar för vanliga kronljus. Dessa ljusstakar kostade 16 kr styck.

DSC07745

Till det hittade jag även små ljuslyktor för värmeljus med små strassstenar längst upp som gnistrar som kostade 15 kr styck!

DSC07739

Hokus Pokus Filli Jokus…blev det en fin ljusbricka med massor av fina ljus för det totala priset av 202 kr!!! 🙂 🙂 Sen undrar ni kanske inte mer varför det är roligt att åka till Ullared!!

DSC07790

Men man måste ha fantasi och sedan kunna kombinera lite roliga saker och ha förmåga att se ”förbi” skärpet! 🙂 🙂 I morgon visar jag mer fina saker och när jag dessutom placerat min fina bricka på rätt ställe och tänkt de fina ljusen!

Nu måste jag fixa lite och packa min träningsväska för morgondagens träning! Men i morgon kommer det mer bilder och priser bl a på fina adventsljusstakar och mycket annat! Sov gott!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.