Alla hjärtans dag också till sig själv!


Detta inlägg innehåller Adlinks i samarbete med Adviral

Snart är det alla hjärtans dag och en hjärta man måste lägga lite extra fokus på är faktiskt sitt eget hjärta. Jag försöker alltid att belöna mig själv när jag uppnått vissa mål. Det kan vara träningsmässigt, det kan vara något som har med arbetet att göra, eller något jag blivit klar med här hemma! Om inte du är pigg och stark jag då blir det inte mycket gjort så jag tror att det är minst lika viktigt att uppmuntra sig själv på alla hjärtans dag.

Det kan vara en fin blombukett, en vacker klänning, träningskläder eller något annat man önskar sig! Jag önskar mig t e x nya kaffekoppar och tänkte jag skulle försöka hitta det och jag har klickat hem en klänning som jag länge önskat mig och som nu råkade vara på rea. Om den kommer hem lagom till alla hjärtans dag är inte så betydelsefullt utan mer tanken. Tänk på det om du inte har tillräckligt med tid på dig, skriv ett kort och klipp ut en bild på det du klickat hem så vet personen vad som väntar! Ett roligt sätt att göra alla hjärtans dag lite extra fin även om man inte varit ute i god tid.

En sak som är både roligt att få och unna sig själv är en fin locktång. Jag har GHD och dom är fantastiska och jag har hittat dom till fantastiska priser just nu och dessutom med en liten väska som tål värme där man kan stoppa ner den när man använt den och är ute och reser. Perfekt! Ni hittar dom HÄR och lite fler varianter.

Själv har jag klickat hem den här klänningen till mig. Jag har en omlott klänning innan och älskar den, men den är i ett rosa mönster så jag tyckte att den HÄR blir fin!

Tänk på att det är framför allt tanken som räknas men vad jag vill säga är att glöm inte dig själv för du är också viktig. I bland tenderar vi nämligen att tänka mer på andra när vi borde ge oss själva en eloge! 🙂

Ha en underbar dag!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.