En fantastisk dag hos mamma!


I går morse åkte jag hemifrån klockan 06:45 för att åka till mamma och hjälpa henne under en dag! Min mamma bor i Mariestad och har varit inlagd under helgen och fått åka ambulans.

Här ser ni Bosse som är mammas fina hund!

Bosse, mammas vovve!

I dag har jag hjälpt mamma med lite småsaker för att underlätta hennes vardag. Jag bäddade rent hennes säng, dammsög hela lägenheten, handlade mat, var till veterinären och köpte specialmat till Bosse. Har varit på 3 promenader med Bosse. Lagade korv stroganoff med ris och brysselkål till lunch och frös in 4 matlådor av det! Hade med mig kardemummabullar och mazariner (mammas recept) som vi fikade 2 gånger. Fyllde hennes frys med 4 påsar bullar och lika många påsar med Mazariner så hon kan äta själv och bjuda på fika!

Som vanligt när jag är strängt upptagen så glömmer jag att ta bilder och denna dagen var viktig för mig. När jag gick ut med Bosse kom jag på att jag kanske skulle ta en bild. Detta är kvarnen som ligger precis där mamma bor! Fin va?

Sedan har vi pratat och vid ett tillfälllet när mamma lade sig raklång på sängen för att vila sin rygg lite så sa hon ”jag har inte ont Berith” jag har glömt av det för en stund! Det är ett gott betyg.

Jag ringde också Mariestad Tidningen och såg till så hon kunde få e-tidningen på sin IPAD. Hennes nya leksak, hann dock inte lära henne så mycket denna gång för hon ville helst prata och då prioriterade jag det, men nästa gång blir det mer IPAD!

Hann med väldigt mycket på ganska kort tid. Åkte igen en stund efter klockan 17:00 och lång ringlande kö hem till Göteborg för att dom bygger om vägen, men till och med det var mysigt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.