Armhävningsutmaning och plankan vecka 5 1 kommentar


Då har det gått ännu en vecka. En vecka då jag har opererat mig och därför tyvärr inte kan eller får träna. Jag kommer få ta igen detta senare. Till er måste jag så klart ge er Armhävningsutmaning och plankan för vecka 5. Kanske innebär detta att jag kommer fortsätta med detta ytterligare några veckor längre. Låt oss se. Det hade varit roligt att veta hur det går för er. Kommentera gärna och låt mig veta.

Perfekt övning att göra mellan arbete hemma och lite rörelse. Ni vet väl hur viktigt det är att ni inte sitter still hela dagen utan rör på er mellan varven. Detta i en tid när vi verkligen behöver aktivera oss hemma eftersom många av oss skall försöka vara hemma så mycket som möjligt!

Armhävningsutmaning och plankan vecka 5

Länk till de första 4 veckorna

Som vanligt så ger jag er de första veckorna via länk här nedan för er som faktiskt vill hänga på. Bara att börja på vecka ett och ta er framåt vecka för vecka.

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Armhävningsutmaning vecka 4

Hoppas nu det går bra med era armhävningar, och ni vet väl att ni gärna kan ta om en vecka om ni känner att ni ligger på gränsen och behöver bli starkare. Känn det inte som ett nederlag utan att ni istället verkligen har fokus på att bli starkare. Det som faktiskt är hela tanken med denna armhävningsutmaningen.

Här kommer Vecka 5 i armhävningsutmaningen

Sedan har vi även plankan som är en fantastisk övning för att stärka bål och hållning. Vad passar väl bättre i dessa tider när man jobbar mycket hemifrån!

Plankan vecka 5

Med denna uppdatering så önskar jag er en toppenstart på en ny vecka och sköt om er och var rädda om varandra! Som sagt kommentera gärna hur det går. Det är roligt att veta


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Armhävningsutmaning och plankan vecka 5