Avslutade arbetsdagen med ett träningspass


Jag gjorde det! Avslutade arbetsdagen med ett träningspass som jag lovat mig själv! Känns så underbart och när jag var klar så har Stefan fixat middagen med tända ljus!

Träning och viljestyrka hör i hop

I dag kändes det verkligen helt fantastiskt att kunna bränna av ett pass hemma på löpbandet när det regnar på tvären ute och verkligen bara öser ner!

Körde ett antal styrketräningsövningar efteråt! Tänk så tillfredsställande ett träningspass kan vara. Då kan man göra vad man vill efteråt utan minsta dåliga samvete! Det är så här man vill ha det. Tänk på det när det tar emot som värst. Känslan av hur det känns efteråt och att det verkligen är värt den känslan!

Det vill jag videreförmedla i dag en helt vanlig måndag! Jag känner mig stolt och glad över mig själv. Det kan tyckas löjligt men det är just det som gör att man vill fortsätta att man försöker berömma sig själv och ge sig själv glada tillrop!

Vi vill ha en bra hälsa och vara i fin form, och för att komma dit så kräver det ansträning. Om vi faktiskt tvingar oss dom där dagarna när man inte känner sig inspirerad så kommer man bli peppad av att man har en sådan viljestyrka. Det är också bra att öva på! Viljestyrka! Nu kör vi!

Ha en dunderfin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.