Jag har startat min träning för 2023


Nu har jag har startat min träning för 2023. Som ni vet så startade jag i gång min armhävningsutmaning i söndags här på bloggen. Ni hittar det inlägget HÄR. Jag om någon behöver komma i gång igen och nu när min hand är nästan återställd så tänkte jag att det var dags. Jag började redan i går helt enligt plan. När det kommer till armhävningsutmaningen så startar jag på Nivå 1 för er som undrar. Ni förstår vad jag menar när ni läser mailet i länken ovan.

Jag har startat min träning för 2023
Jag har startat min träning för 2023

Nya träningskläder men dålig bild

Jag skulle skynda mig att ta en bild, men eftersom jag inte hade glasögon på så såg jag inte vid tillfället hur dålig den blev, men det är i alla fall mina nya mörkgröna träningskläder. Jag brukar nästan alltid använda mina blå set som jag har flera av för att jag gillar färgen och modellen. Men nu fick jag tvinga på mig något annat. Jag lovar att ta nya bilder så ni ser det bättre än så här.

Träning med power walk på löpbandet

I går efter jobbet så bytte jag om till träningskläder och hoppade upp på löpbandet i 30 minuter. Jag har gjort precis samma sak idag avseende löpbandet så jag känner mig duktig. Nu innan jag hoppar ni i duschen så tänkte jag att jag skiver några rader om detta.

Jag fick verkligen blodad tand och behöver också komma i gång med övrig träning, men framför allt behöver jag se till att jag äter bra och får i mig tillräckligt med vätska/vatten varje dag. Det är steg ett. Jag måste även skärpa till mig med mina rutiner

Jag var på en magnetröntgen i oktober och får inte lov att springa för läkaren eftersom jag eftersom det efter magnetröntgen visade sig att det är ben mot ben i båda knän. Jag får däremot lov att promenera vilket innebär att jag i stället kör power-walk. Jag skall inte heller göra övningar med vikter som påfrestar mina knän mer än nödvändigt. Det gör också att styrketräning kommer bli ännu viktigare för mig. Jag måste prioritera rätt.

Så just nu kör jag enligt principen att bättre att göra någon träning än ingen alls! Häng på ni också! Det känns så himla skönt när man faktiskt tar tag i det!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.