Min morgonutmaning denna veckan!


Dag nummer 4 i min morgonutmaning. Men lördag och söndag räknas kanske inte riktigt för då behövde jag ändå inte gå upp så tidigt. Måndag och tisdag däremot har jag alltså gått upp 05:00 för att ta en extra tur med löpning eller powerwalk. Hittills har det blivit löpning, men i kväll skall jag köra ben, rumpa och rygg så jag är ganska övertygad om att jag inte kommer kunna kör löpning i morgon bitti. Men då får det bli en powerwalk i stället.

Jag strävar efter att komma i form och för 1,5 år sedan var jag i hyffsad bra form, men sedan blev jag skadad och då gick det inte så bra.

bildträning

Men när jag tittar på min form nu, så inser jag att jag var i ganska bra form, även om jag inte tyckte det just vid den tidpunkten.

DSC00961

DSC01116

DSC01351

Så det är bara att jobba på helt enkelt

Varför gör jag nu denna lite galna träningsvecka? Jo för jag har givit mig själv en utmaning bara denna veckan att köra ett extra pass om dagen på morgonen. För att jag skall hinna till jobbet i tid så innebär det att jag måste gå upp kl 05:00. Detta är självklart inget jag kan fortsätta med för att träna så hårt varje dag är absolut inte bra långsiktigt, men att chocka kroppen då och då har ingen dött av. Detta är alltså en utmaning för min egen del som jag skall göra under hela veckan. Inget jag rekommenderar någon annan som inte är van att träna regelbundet.

Håll tummarna att jag klarar min egen utmaning…..och att jag skall komma i bättre form är bilderna ovan som är från sommaren 2014!

Har precis nu kommit från mitt kvällspass på gymmet och nu är det dags för laxburgare och hemmagjort potatismos och en god sallad.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.