Träning 7 kommentarer


Hur går min träning då?
Faktiskt riktigt bra, men det beror förstås på vad man jämför med. Jag har ju tränat styrketräning i större delen av mitt liv, och jobbat som instruktör för Spinning och Body Pump, men nu är jag ju helt otränad, har ägnat mig åt mitt företag till stor del de senaste åren och inte hunnit med så mycket annat.

På en månad har jag gått ned 4 kg, vilket jag får anse vara bra, och jag kan nu springa i 60 minuter utan stopp, vilket jag också får se som bra. Tiden som jag springer på däremot ligger på 7 minuter/ km är ju inget att skryta med direkt. Jag är dock hårdare mot mig själv än mot andra så min tävling mot mig själv pågår ständigt. I mars bär det av till Playitas med min bästa väninna (fick detta i julklapp av henne, så då förstår ni vilken supersnäll väninna jag har ) och där skall vi träna åtminstone 2-3 pass om dagen (det kommer med säkerhet blir mer) så nu tränar jag för att komma i bättre form och för att kunna visa mig i bikini och känna mig ok.

Några av mina mått för tillfället är;

Jag väger 74 kg skall ned till 64 kg och är 172,5 cm lång.

Midja 79 cm

Mage 86 cm

Höft 104 cm

Ovan knä 39 cm

Lår 63 cm

Under bröst 82 cm

Dessa mått skall ju reduceras kraftigt och eftersom jag tränat hela livet så har jag mina ideal mått och vikt uppskrivna sedan 25 år tillbaka i tiden, så jag vet vad jag bör ligga på. 🙂 Uppföljning kommer, men idag har jag tränat och det gick jättebra och det är träning på schemat även imorgon efter jobbet!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Träning

  • pretty Inläggsförfattare

   Tack Sarah, det skall nog gå bra detta, jag vet ju vart jag är på väg… :). Hörde jag rätt av mamma att du utbildar dig till PT?

 • Sarah

  Hälsocoach 🙂 Läser om både om fysisk och psykisk hälsa, så att säga. Allt från Fysisk aktivitet till samtalsterapi och positiv livsstilsförändring. Väldigt intressant 🙂

  • pretty Inläggsförfattare

   Kul Sara, det kommer du få mycket användning av och du kan ju jobba var som helst! Bra drag! 🙂 :)Låter jätteroligt!! Passar dig bra som är så social och trevlig och har lätt för att ta människor 🙂 !!!

   • Sarah

    Ja, jag hoppas det 🙂 Man kan ju jobba både på kommun och på privata företag, men jag är nog mer sugen på att starta eget just nu. Får väl se vad som händer!
    Tack så mycket, nu blir jag ju generad ^^

    • pretty Inläggsförfattare

     Ja det är ju jättebra, eller sök anställning på en kedja där du kan avancera! Så slipper du slitåren som egen företagare och hinner du bygga upp en kundkrets någon anna stans så kommer säkert 30% att följa med när du startar eget, så tänk smart här! Även om jag förstår att det är lockande att starta eget. Men om du startar eget så skall jag försöka ragga lite kunder åt dig bland cheferna som finns på Volvo i Skövde! Åhh Sarah du är jätteduktigt och supertrevlig, man skall vara medveten om sina bra sidor så det är bara att suga in!!:)

     • Sarah

      Ja, det var min tanke i original! Men högskolan har särskilda instanser för att hjälpa eleverna att starta eget medan de fortfarande studerar, något jag inte kan få hjälp med efter examen :/ Men jag tänker inte riva igång något nu, utan jag har ju ett och ett halvt år på mig att fundera på hur jag ska göra 🙂
      Åh, vad snällt 🙂 Alltid bra med kontakter!
      Tack så mycket ^^ Hoppas du börjar må bättre snart! Jag är kanske liiiiite bättre nu efter kollosala mängder honungsvatten med pepparrot… 😉