Att börja sin helg…


I dag vaknade jag ganska tidigt. Det är så härligt på helgen när man har ett par dagar framför sig att planera och göra lite roliga saker som man längtat efter.

Jag tycker att den bästa känslan är att dricka sin första kopp kaffe på morgonen. Den slår liksom ingenting. Det gäller så klart för både vardagar och helger.

Många tycker inte om hösten, men trots att det blir mörkt och kallt så älskar alla höst, fast i sanningens namn så älskar jag alla årstider! Så här vackert är det i slottskogen nu där vi ofta promenerar med vovvarna. Det är bra social träning för det får man inte så mycket här hemma där man bara stöter på en och annan person.

Hundarna älskar det  och när vi säger ”skall vi åka till Slottskogen” så vet dom precis vad som skall hända. Jag tycker det är så roligt att hela tiden lära dom nya ord som dom snabbt förstår betydelsen av!

Hoppas ni får en underbar start på er lördag. Jag tittade precis i frysen och insåg att Stefan ätiti upp ytterligare 60 vaniljbullar!? 🙂 hahahahaha, kanske blir det något jag skall sysselsätta mig med! Vi får se!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.