Mitt orangeri!


Att bygga orangeri är något av det bästa jag någonsin gjort. Något jag längtat efter i många år, och många gånger tänkt att jag ville ha i sommarstugan. När vi sedan beslutade att bygga ett orangeri här hemma istället så inser jag nu i efterhand att just här hemma är den ultimata platsen för man vill vara här på kvällar när man kommer hem från jobbet.

Att äta middag eller fika här är helt underbart och det är verkligen som en liten bubbla man befinner sig i!

En sak man skall tänka på och planera noga innan man bestämmer sig för att köpa sitt växthus eller orangeri är storleken. Jag hade fullständigt klart för mig hur jag ville ha mitt orangeri. Jag ville att det skulle vara en plats både för odling men också för rekreation, att kunna ha en fin plats att äta middag på eller ta en eftermiddagsfika. Det har verkligen blivit allt det där och så mycket mer för under de nu hela 2 år vi haft det och nu är inne på det 3:dje året så har vi använt det ännu mycket mer än vi först trodde!

Många sa till mig ”att du kommer bara använda det i början” och ”man tröttnar” men för mig är det precis tvärtom, det blir bara roligare för varje år som går!

Så för er som går i växthustankar, gör slag i saken för jag kan lova er att om det är en dröm så kommer ni aldrig att ångra er!

Så härligt att ha fått så mycket gjort i helgen! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.