Montering av belysning!


I dag har jag börjat med min plantering! Jag har ännu så länge satt 40 Silvernjurvinda, 40 Njurvinda, 30 Minipetunior i 3 olika färger, 9 tråg med lobelia i blandade blå färger, 9 tråg med höstflox. Ett tråg med liggande mjölkpaket med, rädisor i olika färger, ruccola, vintersallad, spenat, vit salladslök, röd salladslök och purjolök.

Under tiden har Stefan gjort om våra hydroponiska krukor och satt en ny planta med Basilika, och en låda med sallad, och en med röd Mangold. Han har även tagit av alla blad av vår enorma Basilka och skall göra egen pesto! Mums!

Jag har även varit nere en sväng på Blomsterlandet och handlade mer jord för att kunna fylla balkonglådan till mina gurkor eftersom jag i år sätter jag dom direkt i den stora balkonglådan! Stefan har monterat mina växtspiraler så dom kan börja slingra sig upp direkt! Så nu har jag även satt en balkonglåda med gurkfrön! Mums!

Just i denna stund håller Stefan på att montera min nya växtbelysning som jag skall testa medans jag fixar laxpaket till middag! Älskar sådana här dagar när jag får massor gjort!

I kväll skall jag vila mig lite! Bilder kommer i morgon för nu blev det mörkt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.