När man måste vara på plats!


När man börjar komma i slutskeda på ett bygge då gäller det att vara på plats och kontrollera att allt flyter. Jag kan säga att om jag inte varit på plats i går så hade inte taket blivit färdigt och inte heller hade jag fått igång bättringsmålningen i dag!

Jag älskar människor som har en yrkesstolthet, jag tycker det är så häftigt. I går morse började vi att gå igenom lokalen var det behövde bättringsmålas och det var mer än jag trott. Ansvarig kom till platsen omedelbart och gick själv i genom hela lokalen och kallade på en målare som startade att börja spackla om redan målade ytor för att ens kunna färdigmåla i morgon och han var så proffsig! Så kul att se och man blir glad ända in i själen!

Så här såg det ut på ett ställa när vi gick för dagen!

Det som jag däremot hade lite otur med var de killar som skulle tillse att byta ut alla trasiga takplattor. De var inte intresserade av att göra ett bra jobb och de sa att dom inte alls tänkte byta ut trasiga plattor om de inte var väldigt trasiga! Hmmmmm, uppenbart kände dom inte BERITH! Det blev ”gör om och gör rätt” inte renoverar jag nya lokaler och blåser ut allt och skall behöva ha trasiga plattor i taket! Fick säga till dom tre gånger när dom var på väg där i från! Till slut lät jag dom gå och vi fixade själva ca 25 plattor och fortfarande saknas några som dom får fixa men det kommer jag ta med byggledaren i morgon. Hade jag låtit killarna gå när dom tyckte dom var klara så hade vi haft hela taket kvar att fixa idag.

Det är just detta som gör att det är så viktigt att vara på plats! Lång dag igår men mycket jobb gjort!

I dag är en ny dag! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.