Nu har vi beställt möbler till vårt matrum!


Nu har vi gjort det! Nu har vi beställt möbler till vårt matrum. Två stora bord i betong som är 180x90cm. Vi kommer alltså ha ett matbord som blir 3,6 meter långt. Vi kommer ha våra fina matrumssoffor på ena sidan och bänkar med betongskiva på andra sidan. På gavlarna kommer två stolar från Designers Guild att stå som vi också redan beställt!

Nu har vi beställt möbler till vårt matrum

Det kommer bli helt underbart och nu kan jag på allvar börja planera allting! Det kommer bli plats för 14 matgäster, men det kommer få plats fler om nöden kräver. Men 14 platser blir det bekvämt! Ser så fram emot detta och de första jag skall bjuda in är så klart min egen familj så fort allting är klart. Men först är det en hel del som måste fixas.

Sofforna finns redan på plats som vi älskar

Det kommer bli helt fantastiskt. Men nu har vi lite bråttom att få allting klart eftersom vi har en leveransdatum att förhålla oss till. Roligt blir det och helt klart! Vi har funderat mycket över storlar vi skall ha och när vi kom fram till bänkar på ena sidan så föll allting på plats. Det gör också att man ser den öppna spisen utan att något står i vägen när man sitter i soffan.

Våra matrumssoffor

Så nu skall väggar och tak spacklas och målas. Golvplattorna skall läggas. Det är ett extremt tungt jobb eftersom plattorna är 60×60 cm. Sedan skall foder sättas på fönsterpartierna. Tapeter skall upp på samtliga väggar och mitt skåp för porslin skall byggas in!

Det kommer bli ett fantastiskt matrum när vi är klara!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.