OM PRETTY HOME BLOG 12 kommentarer


Pretty Home Blog är från början en inrednings- och livsstilsblogg men har förändrats en del genom åren. Jag vill bjuda på inspiration om inredning, byggprojekt, trädgård med odlingar men även om mig själv mer privat. Jag har två underbara Cavalier King Charles Spaniel så dom syns en hel del i min blogg.

2022 köpte vi vår första husbil så min blogg kommer även att handla om detta en hel del. Vi är helt nybörjare när det kommer till husbilsliv, men vi älskar det verkligen och vår bil har vi valt med omsorg.

Jag är också väldigt träningsaktiv och jag har även beskrivit mitt liv med träning när jag för 4 år sedan hamnade i klimakteriet. Har även under många år jobbat som instruktör för bland annat Spinning och Body Pump. Vill ni komma i kontakt med mig så kan ni maila mig på [email protected]

Inredningsföretaget Pretty Home Interior Design

Jag är inredningsdesigner och driver också inredningsföretaget Pretty Home Interior Design. Vi har sedan ett antal år tillbaka färdigställt vårt eget helt underbara showroom. Tidigare hade vi en stor butik i centrala Göteborg på 350 kvm, men sedan kommunen beslut om att gräva upp halva Göteborgs för att färdigställa Västlänken så bestämde jag mig för att driva vårt företag från eget showroom i egen regi. Självklart har vi ritat och byggt allting själva. Ni får följa alla byggprojekt på bloggen. I dag är det Stefan som driver Pretty Home Interior Design.

På Pretty Home Interior Design så får ni följa Stefan min sambo som arbetar som inredare och med exklusiva eldstäder. Han jobbar både med privatkunder, offentlig miljö och direkt med byggföretag.

Pretty Home Interior Design har hela sortimentet av Designers Guild. Vi har tapeter, tyger, kuddar, plädar, mattor, möbler, accessoarer. Vi har även märken som Missoni Home, Ralph Lauren, Christian Lacorix, William Yeoward och Designers Guild Royal Collection. 

Jag startade min blogg 2013

Bloggen startade jag mellan jul och nyår 2013 och hos mig är det meningen att du skall hitta lite av varje, och idag skulle jag sägga att det är en FEELGOOD BLOGG. Mitt absolut största intresse är inredning och då är inte heller steget så långt till trädgård, mode, shopping, matlagning, bakning tips på skönhetsprodukter och hårprodukter. Jag väljer mina leverantörer och samarbeten med stor omsorg och tipsar aldrig om något som jag faktiskt inte själv använder. Hos mig skall man kunna lita på det man läser. 

På Pretty Home Blog kommer ni aldrig någonsin att få se något vardagskaos av den enkla anledningen att jag själv absolut inte vill läsa om vardagskaos hos andra.

Ni kommer även få ta del av mitt liv med träning och försöka komma tillbaka till den nivå jag en gång var när jag även jobbade som instruktör Spinning och Body Pump. Ett av mina absoluta mål var att komma i bättre form är någonsin när jag fyllde 50 år och jag höll på att snubbla på målsnöret när jag blev sjuk i början av januari 2016. Det visade sig vara klimakteriet och det har varit en resa som jag skrivit väldigt mycket om. Därför är klimakteriet numera ett kärt ämne för mig. Jag kommer skiva mer om det även framöver.

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “OM PRETTY HOME BLOG

 • Miriam Nilsson

  Hej!
  Tack för en härlig Blogg.Alltid roligt att titta in.
  Du har skrivit i ett inlägg om en Frisörsalong i Kungälv.So Classy och Frisör Anna.
  Har svårt att hitta en bra frisör.
  Vad är det som gör denna salong så bra!?
  Hör gärna av dig.!
  Med vänlig hälsning.Miriam

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Mirjam,
   Vad glad jag blir Mirjam, så roligt att höra att du gillar min blogg!
   Anna som äger och driver salongen är bara så proffsig, är alltid uppdaterad på det senaste, utbildar sig kontinuerligt. Har alltid nya produkter och hon testar allting själv innan hon ger råd. Att hon dessutom hela tiden blir inbjuden till tidningen ”allt om bröllop” för att göra frisyrer på deras modeller säger också en del. Att Anna dessutom är världens sötaste och gulligaste tjej gör inte saken sämre! 🙂 🙂 Rekommenderar So Classy varmt och du kommer inte att bli besviken.
   Anna lägger verkligen ner tid på att göra dig fin och man känner sig väl omhändertagen.
   MVH
   Beriht

 • Annakarin Olsson

  Hej Berith,
  Vill bara skriva att du verkar vara en så himla fin och ödmjuk människa.
  Kommentarer du lämnar på andras bloggar är ”peppande” ist för, som många
  andras, elaka, avundsjuka och nedvärderande. Fler som dig i denna värld och mycket
  skulle vara vackrare.
  Kram Anna

  • pretty Inläggsförfattare

   Söta Anna, vad glad du gör mig!!! 🙂 🙂 🙂
   Jag önskade av hela mitt hjärta att alla kunde vara lite mer uppmuntrande emot varandra! Tror det skulle hjälpa många! Jag tycker att det är så sorgligt att många kommenterar så elakt och lägger så mycket tid på negativa kommentarer så jag vill gärna vara en motpol! Jag hoppas och tror att jag åtminstone når fram till några människor!
   1000 Kramar från Mig och STORT TACK igen Anna för att du tog dig tiden att skriva till mig! Du gjorde verkligen min kväll!!!

    • pretty Inläggsförfattare

     Kicki, Så himla fin och snäll du är! Jag blir glad ända in i hjärtat och jag hoppas att du förstår att du också gör skillnad genom att faktist kommentera!
     Tack igen för alla fina kommentarer. Jag hoppas vi kan hjäplas åt att vara en motpol till allt det elaka där ute! Jag blir oroad.
     Önskar dig en fantastisk sommar!!!!
     Stor Kram
     //Berith

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Bicky,
   TACK för det…du vet när man skriver snabbt så slinter man lätt på tangenterna, men stort tack för upplysningen. Skall genast in och ändra! 🙂
   //Berith

 • Annika

  Hej Berith,
  Vilken trevlig blogg du har! Så fina och inspirerande bilder. Tycker om din vänliga framtoning. Vi är i lite samma situation med klimakterium och jag försöker också få till det här med träning, man mår så mycket bättre då. En liten hund har jag också.
  Mvh Annika

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Annika,
   Vad roligt att du tittade in här och tack för dom otroligt fina orden!
   Jag tror att världen behöver en stor dos av vänlighet just nu. Det verkar vara en bristvara! Tänk om människor förstod hur mycket positivt det kommer ur just vänlighet! 🙂 🙂
   Ja, klimakteriet är ingen roligt sak. Just nu har min kropp fått något ”stillestånd” och jag gör allt för att rubba det men inte lätt. Motion gör definitivt skillnad och även mot svallningar! 🙂 🙂
   Hundar är livet! Tänk vad mycket kärlek det finns i en liten hund!!! Så mysigt.
   Tack för att du skrev så fina ord. Det betyder väldigt mycket!
   //Berith