OM PRETTY HOME BLOG 2 kommentarer


Jag som bloggar heter Berith Fagerström och driver företaget Pretty Home Interior Design sedan 1993. Då var jag en 27 årig tjej med stora drömmar om att arbeta med just inredning.

På Pretty Home Interior Design jobbar vi både med privatkunder och offentlig miljö och alla projekt är lika roliga, stora som små! Pretty Home Interior Design är en av butikerna i Sverige med hela Designer Guild sortiment vi har tapeter, tyger, kuddar, plädar, mattor, möbler, doftserie, accessoarer. Vi har också märken som Missoni Home, Ralph Lauren, Christian Lacorix, William Yeoward och Royal Collection. Ni hittar även vår webshop på nätet på www.prettyhome.se

Bloggen startade jag mellan jul och nyår 2013 och hos mig är meningen att ni skall hitta lite av varje. Mitt absolut största intresse är inredning men då är heller inte steget lång till matlagning, mode, shopping och tips på skönhetsprodukter och hårprodukter. Träning är också en stor del av mitt liv och sist men inte minst mina underbara hundar av rasen Cavalier King Charles Spaniel. Jag försöker helt enkelt skriva om det som intresserar mig själv och som jag skulle vilja läsa om.

Själv är jag en allt igenom glad person som vaknar glad åtminstone 364 dagar om året. Jag har ett stort träningsintresse och mitt mål är att komma i mitt livs form innan jag fyller 50 år. Jag visar upp fina bilder och vackra saker och hos mig kommer ni aldrig att få se något vardagskaos.

Om mig

Jag är en 50-årig glad tjej som gillar livet och alla dess utmaningar. Jag älskar inredning och har jobbat med detta så länge jag kan minnas och startade mitt första bolag redan 1993. Jag har båda fötterna djupt rotande i myllan och då detta är ett utryck för att ha båda fötterna på jorden så gäller det även för att jag gillar allt vad odling, trädgård heter. Bloggen handlar även om mig och min vardag, mina hundar. Ja har två stycken otroligt charmiga Cavalier King Charles Spaniel, Popcorn och Fonzen. Men även mitt liv med träning och försöka komma tillbaka till den nivå jag en gång var när jag även jobbade som instruktör Spinning och Body Pump. Ett av mina absoluta mål var att komma i bättre form är någonsin när jag fyllde 50 år och jag höll på att snubbla på målsöret när jag blev sjuk i början av januari 2016. Det visade sig vara klimakteriet och ingen av 3 oberoende läkare kom på detta utan det var min 83-åriga mor som knäckte det. Därför är numera ett kärt ämne för mig just klimakteriet och jag kommer skiva mer om det under 2017.

 

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

2 tankar om “OM PRETTY HOME BLOG

 • Miriam Nilsson

  Hej!
  Tack för en härlig Blogg.Alltid roligt att titta in.
  Du har skrivit i ett inlägg om en Frisörsalong i Kungälv.So Classy och Frisör Anna.
  Har svårt att hitta en bra frisör.
  Vad är det som gör denna salong så bra!?
  Hör gärna av dig.!
  Med vänlig hälsning.Miriam

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Mirjam,
   Vad glad jag blir Mirjam, så roligt att höra att du gillar min blogg!
   Anna som äger och driver salongen är bara så proffsig, är alltid uppdaterad på det senaste, utbildar sig kontinuerligt. Har alltid nya produkter och hon testar allting själv innan hon ger råd. Att hon dessutom hela tiden blir inbjuden till tidningen ”allt om bröllop” för att göra frisyrer på deras modeller säger också en del. Att Anna dessutom är världens sötaste och gulligaste tjej gör inte saken sämre! 🙂 🙂 Rekommenderar So Classy varmt och du kommer inte att bli besviken.
   Anna lägger verkligen ner tid på att göra dig fin och man känner sig väl omhändertagen.
   MVH
   Beriht