OM PRETTY HOME BLOG 4 kommentarer


Jag är en glad tjej som som heter Berith Fagerström och gillar livet och alla dess utmaningar. Jag älskar inredning och har jobbat med detta så länge jag kan minnas och startade mitt första bolag redan 1993, då var jag 27 år gammal. Förutom inredning så älskar jag träning och har tränat i hela mitt liv och jobbat som instruktör för spinning och bodypump. För några år sedan kom min kropp i klimakteriet, och det var och är,min största utmaning hittils träninsgmässigt. Jag älskar allting som har med inredning att göra och då är steget inte långt till trädgård, och förra året byggde jag ett eget orangeri. Det bästa jag gjort och jag har skrivit massor om det i min blogg och om min trädgård. Sedan har jag även två underbara Cavalier King Charles Spaneial, Fonzen och Hugo Boss, kallad Boss. De är det mest underbara hundar du kan tänka dig och de har ofta en central del i min blogg.

Jag äger och driver inredningsföretaget På Pretty Home Interior Design och vi har just färdigtställt vårt helt underbara showroom och står i begrepp att öppna det nu med höstens nya kollektioner och vi jobbar både med privatkunder och offentlig miljö och alla projekt är lika roliga, stora som små! Vi har haft en stor butik i centrala Göteborg sedan 2005 på 350 kvm men nu har vi bestämt att göra det i egen regi och Pretty Home Interior Design är en av butikerna i Sverige med hela Designer Guild sortiment vi har tapeter, tyger, kuddar, plädar, mattor, möbler, doftserie, accessoarer. Vi har också märken som Missoni Home, Ralph Lauren, Christian Lacorix, William Yeoward och Royal Collection. Ni hittar även vår webshop på nätet på www.prettyhome.se

Bloggen startade jag mellan jul och nyår 2013 och hos mig är meningen att ni skall hitta lite av varje. Mitt absolut största intresse är inredning men då är heller inte steget lång till matlagning, mode, shopping och tips på skönhetsprodukter och hårprodukter. Träning är också en stor del av mitt liv och sist men inte minst mina underbara hundar av rasen Cavalier King Charles Spaniel. Jag försöker helt enkelt skriva om det som intresserar mig själv och som jag skulle vilja läsa om.

Jag visar upp fina bilder och vackra saker och hos mig kommer ni aldrig att få se något vardagskaos.

Men även mitt liv med träning och försöka komma tillbaka till den nivå jag en gång var när jag även jobbade som instruktör Spinning och Body Pump. Ett av mina absoluta mål var att komma i bättre form är någonsin när jag fyllde 50 år och jag höll på att snubbla på målsöret när jag blev sjuk i början av januari 2016. Det visade sig vara klimakteriet och ingen av 3 oberoende läkare kom på detta utan det var min då 83-åriga mor som knäckte det. Därför är numera ett kärt ämne för mig just klimakteriet och jag kommer skiva mer om det under 2018.

 

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “OM PRETTY HOME BLOG

 • Miriam Nilsson

  Hej!
  Tack för en härlig Blogg.Alltid roligt att titta in.
  Du har skrivit i ett inlägg om en Frisörsalong i Kungälv.So Classy och Frisör Anna.
  Har svårt att hitta en bra frisör.
  Vad är det som gör denna salong så bra!?
  Hör gärna av dig.!
  Med vänlig hälsning.Miriam

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Mirjam,
   Vad glad jag blir Mirjam, så roligt att höra att du gillar min blogg!
   Anna som äger och driver salongen är bara så proffsig, är alltid uppdaterad på det senaste, utbildar sig kontinuerligt. Har alltid nya produkter och hon testar allting själv innan hon ger råd. Att hon dessutom hela tiden blir inbjuden till tidningen ”allt om bröllop” för att göra frisyrer på deras modeller säger också en del. Att Anna dessutom är världens sötaste och gulligaste tjej gör inte saken sämre! 🙂 🙂 Rekommenderar So Classy varmt och du kommer inte att bli besviken.
   Anna lägger verkligen ner tid på att göra dig fin och man känner sig väl omhändertagen.
   MVH
   Beriht

 • Luna Richardson

  Hello,

   

  My name is Luna and I work for Charm-Media agency. I found your website recently on the web and was impressed by its layout and content I feel that it could be suitable for my client. 
  We are interested in publishing an article (which we can supply) on your website, the article will have a link to my client’s site in it. Let me know if this is something you offer, and if so, how much do you charge for it.

  Please also let me know your best price for a banner ad and if you own other sites available for advertising. 

  I look forward to hearing from you soon.
  Luna Richardson

  Outreach Specialist

  w: https://www.charm-media.com/ 

  e:  [email protected]