Rensning av lager säljes på blocket!


Jag och Stefan hade superröjning i helgen och det resulterar nu i att vi säljer massor av fina saker på Blocket. Bland annat min motorcykel som jag inte använder men den går som en klocka och Stefan har kört med den en del, trots att han har en egen. Inser att det är bättre att sälja den och köpa en ny när det finns tid igen!

Men vi säljer också fina möbler som våra fina sängbord från Bruka Design som kostar 2900 kr styck nya men vi säljer båda för 2000 kr. Dom är som nya.

Vi säljer också våra fina barstolar från Softline eftersom vi skall göra om köket så småningom och vi har inte ens använt alla utan de har stått på lagret. Vi säljer alla fyra för 2000 kr. Ett riktigt fynd.

Vi säljer en fin takkrona som vi haft i taket i sommarhuset och som vi inte längre har plats för. Fantastiskt fin!

Faktiskt riktigt roligt att röja och sälja saker man har för man inser att man samlar på sig massor som man tror man skall använda men sedan blir det stående.

Mattan ovan är inte utlagd ännu men skall också säljas. Den är 2×3 meter. Lägger hela tiden in nya saker för försäljning och matbord med 6 klädda matstolar är redan sålda och hämtade!

Om ni är intresserade av något så gå in på blocket eller maila mig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.