Adventsfint hemma


Att komma hem till ett adventspyntat hem är så mysigt. Har även köpt fina små ljuslyktor i metall för värmeljus med var sitt nummer på och de tänder jag varje kväll. De har ett så himla fint sken med alla stansade hål i metallen! När julen är över kommer jag nog köpa sådana utan nummer på för de är så himla fina.

Inför söndag skall jag nog byta ljus i min adventsljusstake i köket till ljusgröna och även byta sidan band. Jag tycker dekoration är bland det roligaste som finns och dom rosa ljusen kan med all säkerhet komma till nytta någon annan stans. Jag brukar nämligen ha ett antal olika adventsljusstakar. Det brukar bli en i köksfönstret och sedan 2-3 till på olika ställen och än så länge så har jag gjort två helt klara.

Jag älskar att dekorera med tygremsor. det blir så vackert. Lovar att ni skall få se när jag har gjort om det, men det blir till helgen!

Att göra egna servetter är också ett fantastiskt sätt att göra dekorationer på. Det är väldigt enkelt och jag skall visa i ett kommande inlägg. Dessa här nedan har jag själv gjort av ett vackert tyg från Designers Guild.

 

Idén fick jag en gång för många år sedan när jag var bjuden hem till Tricia Guild som är skaparen av Designers Guild. Då serverade hon snacks med champagne med tilltugg, och i stället för små fat hade hon servetter tillverkade i det senaste tyget. Sedan den gången har jag gjort samma sak många gånger om, och när jag hade ett eget event i butiken så satt jag hemma och tillverkade över 150 servetter.

En härlig känsla när man lägger ner tid och kraft på detaljer som blir så bra!

Det får bli dagens tips och jag återkommer i kommande inlägg om hur enkelt det faktiskt är!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.