Adventspynt hos mig!


I dag har jag verkligen gått ”all in”. Varit och handlat ljus i fina färger eftersom jag aldrig pyntar i traditionella färger utan i färger som jag älskar. Så då blir det rosa ljus i adventsljusstaken. Jag har färgat pärlsocker rosa som dekoration i en av mina adventsljusstakar och jag har gjort ett vackert arrangemang med de rosorna jag hade som var på väg att vissna.

Så här såg det ut i morse när jag vaknade så jag fick sätta lite fart!

Jag började morgonen med att åka till Blomsterlandet och Ica Maxi och se om jag hittade några fina blockljus i vackra färger och då menar jag allt annat än rött, grått och vitt.

Jag tog ett vackert glasfat och fyllde det med oasis. Oasis är ser ut som en grön tegelsten som suger åt sig vatten som man använder för dekorationer med blommor. Jag fyllde fatet och började sedan att dekorera. De vackra kottarna i grönt köpte jag på blomsterlandet. Urfina! Sedan satte jag en hyacint i mitten (den kan man byta ut när den vissnar) och så dekorerade jag med rosor och kottar. de vackra nålarna med pärlor köpe jag på Ica Maxi i ett paket med 20 stycken!

Det blev även en adventsljusstake i mitt köksfönster i form av 4 ljusstakar för blockljus som jag sedan klippte till siden tyg och band om varje ljusstake!

Här ser ni också min vackra tapeserade XMAS. Älskar den, en är så fin att jag skulle vilja ha den året runt! 🙂

Nu blir det mys hela dagen. Jag skall även visa min fina adventsljusstake med mossa och färgat pärlsocker i ett annat inlägg! Ha önskar alla en underbar 1:a advent!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.