Midsommar och dukningar!


Nu är det bara timmar kvar till midsommarafton och för min del är det första gången jag inte firar den i min sommarstuga! 🙂 Ska bli mysigt värre och jag ångrar inte en sekund att jag sålde den!! Äntligen börjar jag komma i kapp med allt som skall göras här hemma! Känns fantastiskt faktiskt och snart står semestern för dörren!

Varför inte använda tygstycken ni har hemma och göra en bordsduk av, och varför inte klippa servetter med råa kanter på!

49830

Blommor på midsommar är det allra viktigaste, det är fint att pryda bord och små hyllor med små blombuketter! Det kan vara gröna kvistar från naturen. Prova får ni se vad fint det blir! Tänk vad lite remsor från ett vackert tyg kan göra skillnad runt en bukett, och vanliga glasburkar är fina att fylla med alla möjliga sorters lövverk, eller vad man nu hittar!

40801

En av mina favoritfärger är lila och här nedan en underbar Hortensia i lila!

37892

Mitt eget midsommar bord kommer jag duka med tyget Kashgar, men jag kanske ändrar mig på vägen…dessa bilder nedan är från tidigare dukning i vår…

DSC03976

DSC03964

Jag lovar att visa hur min dukning ser ut i midsommar, men vi får väl hoppas att jag slipper elda i öppna spisen på självaste midsommarafton.

DSC03977

Nu skall jag snart åka och handla lite mat och blommor för detta event!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.