Porslin att använda till Påsk


Till Påsk är det lite extra roligt att lägga upp all mat på fina fat och tallrikar och vad passar inte bättre än porslinsserien Gerbera som vi har i butiken. Alla produkter från Gerbera är tänkta att använda i vardagen och de går att både diska i diskmaskin, micro och samtliga produkter är ugnsfasta! Helt fantastiskt!

Pajformen nedan är rejält tilltagen och har en underbar färg i limegrön men finns i alla färger.

DSC07882

 

Gratängformar finns i massor av storlekar och former och i vår butik har vi de rektangulära formarna i grått, coboltblå, röd, rosa, limegrön, turkos, marinblå, lila!

DSC07878

 

Finns också tårtfat i alla färger och vad är inte finare än att få upp tårtan på ett fint tårtfat med fot. I påsk är det roligt att dekorera tårtan med gula kycklingar i marsipan.

DSC07875

Sockerkaksform i röd, helt underbar röd färg. Ni kanske vet att röd är en färg som är svår att få till på porslin och keramik, men Gerbera har verkligen lyckats. I denna sockerkaksformen tar sockerkakan ca 10 minuter längre tid i ugnen men den blir verkligen supersaftig! Älskar formen!

DSC07874

De små portions-pajformarna är en av mina favoriter. Det blir lagom mycket dessert, och man frestas inte att ta en portion till! Dessutom är de vackra att se på! Finns i alla färger som ni kan se.

DSC07868

Vi har även de helt underbart vackra dessertskålarna men man kan lika gärna använda dem till sin müsli eller gröt på morgonen!

DSC07870

Finna även muggar för kaffe utan öra, som är också finns i alla fina fäger.

DSC07871

 

Till skillnad från anda keramiker så är Gerbera hållbar och går verkligen att använda i vardagen. Färg blir man glad av och det är roligt att kombinera de olika färgerna med varandra!

Sen finns det underbara serveringsskålar som är helt ljuvliga med sina ”volanger”. Även dessa finns i alla färger!

DSC07883

 

Tallrikarna är också helt underbara även dom med den fina volangen runt om och det är jättelikt att blanda färger. Här nedan i den underbara röda färgen!

DSC07880

Vi hoppas att vi inom en snar framtid kommer kunna ha vårt porslin i vår webshop men för tillfället har vi inget bra sätt att leverera det på då detta är ömtåligare än andra leveranser.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.