Att börja sin dag på rätt sätt!


Att börja sin dag med två glada vovvar det är mumma för själen. En del av min nya rutin är att äta en fullkornsfralla gjord på surdeg med leverpastej. Dels för att få i min mera järn och dels för att hålla ett jämt blodsocker. Jag kan lova att det är två stycken som är tämligen intresserade. Så jag tog självklart en skiva av min favoritleverpastej och skivade till dom i små tärningar.

Boss har redan lärt sig att titta mig i ögonen och den där kontakten är så viktig för allt fortsatt arbete! Mina vovvar har alltid varit så duktiga och jag är så tacksam för det.

Jag blev väldigt populär kan jag lova! Sedan somande dom utslagna efter morgonens strapatser på var sitt ställe! Boss vill gärna ligga nära Fonzen och det är ok, men när Boss somnat så brukar Fonzen flytta på sig!

Sedan satt vi i orangeriet på morgonkvisten och njöt av dagens början!

Att göra saker med vovvarna hela tiden är mn vardag och jag älskar att dom vill hänga med på allt. I morse gick jag och Fonzen omkring och rensade blommorna (jag kan inte ha Boss lös på samma sätt ännu) och han vandrade omkring där och såg ut som han njöt av livet i största allmänhet. Min Fonzen älskar att bada och än så länge så gillar inte Boss det alls. Vi får se vad som händer framöver för vi har tänkt att vi skall gå ner till en långgrund strand så att jag kan gå i och se vad som händer!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.