Bygga staket! 4 kommentarer


Just nu har vi påbörjat att bygga staket runt vår stora terrass på den del där det är öppet runt om.

Skissade på lite olika alternativ men bestämde oss sedan för ett relativt enkelt staket så det inte skall ta bort känslan på de fria ytorna. Så det blev stolpskor med stolpar och sedan galvaniserade nät. Detta kommer inte vara permanent för alltid utan vi vill att det skall finnas möjlighet för oss att öppna dörrarna ut till vår stora terrass och kunna låta vår söta valp som snart kommer till oss att gå ut lite där.

Så här ser blir det när det är klart överallt!

IMG_9421

IMG_9422

Jag kommer självklart öva honom som jag gjort med alla mina hundar att få lös, men däremellan är det ganska skönt att ha en möjlighet till lugn och ro och vår stora terrass är mer som en fortsättning på vardagsrummet än något annat!

IMG_9423

Vi har nämligen tänkt att när lille Fonzen som vi skall hämta i nästa vecka kommer hem till oss, så ska han också kunna gå ut på terrassen utan att vi skall behöva vara rädda att han springer iväg någonstans!

Vädret är helt sagolikt och jag drog faktiskt på mig mina löparkläder och gick ut och sprang 10 kilometer i hettan. Det gick ganska bra men jag gjorde ingen rekord tid om jag säger så, utan det tog mig 60 minuter faktiskt men då har jag inte löptränat på 5 veckor och dessutom denna värme. Jag är dock oerhört glad att jag faktiskt gick ut och tog min runda!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Bygga staket!

  • Helene

    Super bra ide med staketet och snyggt blev det oxå.
    Så himla duktig du är som springer i hettan! Jag städar och är helt slut höhöhö. :))

    • pretty Inläggsförfattare

      Ja det blev verkligen superbra! Popcorn vill gå ut där redan på morgonen. Blev snyggt och praktiskt och sedan kan vi göra om det till ribbstaket i framtiden när vi vill! Ja det är faktiskt förfärligt att springa i värmen redan kl 07:00 men en kort-runda klarar jag! Jag har också städat så i går såg jag inte solen i många minuter och de minuter jag var ute så var jag i skuggan men avslutade kvällen i vårt SPA!
      Kram
      Berith

  • Annelie

    Så snyggt! Gav verkligen en ide till vårt staket bygge. Ser luftigt ut, istället för en massa ribbor för att hålla hunden innanför tomtgränsen! Men hur har du fäst den på ”insidan”, ser inga skruvar! Är det skruvar från utsidan eller är den bara limmad?

    • pretty Inläggsförfattare

      Hej Annelie,
      Det är två lister, en på insidan och en på utsidan, och nätet är klämt däremellan men Stefan har skjutit fast nätet i en av reglarna och sedan satt en lång regel över alltsammans och skruvat fast den! Jag kan skicka en närbild om du vill? 🙂

      MVH
      Berith