GOD JUL! 2 kommentarer


God Jul till er alla! I dag skiner solen i Göteborg! Jag har tänt så många ljus jag kan inne och stökat lite på morgonen med allt möjligt, bland annat skurit upp min Mascarponekaka i rutor och lagt tillbaka den i min Gerberaform igen!

DSC03449 DSC03442

Nu skall jag göra mig lite fin och ta en promenad med vovvarna innan jag sätter igång med förberedelser inför vårt lilla julbord!

DSC03438 DSC03437 DSC03436 DSC03426 DSC03411

God Jul på er alla och hoppas ni får en underbar dag! Jag tror att jag skall ta mig ett dopp i mitt SPA lite senare i eftermiddag eller kväll…

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “GOD JUL!

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Kristina och god fortsättning på det nya året!
   Tack vad du är snäll! Själv har jag tampats med spam har på min blogg och har fått så mycket att jag inte ens kunna urskilja dem som skickat kommentarer till dig, men nu hoppas jag det skall vara löst för alltid.
   Jag har inte heller glömt dig så nu när jag börjar jobba igen som vanligt så kommer mailet med lite tips på tapeter. Såg att du beställde den helt underbara kudden Calaggio Peony.
   Har precis bläddrat lite i broschyren från den nya kollektionen och där finns också några kuddar som dessutom skulle passa fint hemma hos dig med din vackra matta om du fortfarande vill ha fler kuddar! 🙂
   Kram Berith