En förfärlig kväll… 12 kommentarer


Lufsen blev sämre ikväll så jag ringde runt i panik för att hitta någon som kunde göra ett ultraljud på honom. Det enda stället i hela Göteborg som kunnde göra ett ultraljud var smådjurskliniken. En helt underbar veterinär som hette Mattias tog hand om oss.

Det visade sig efter ultrajud, blodprov och prov på vätska i buken att han hade en mycket allvarlig leverskada, så allvarlig att det inte fanns något att göra. Min finaste vovve finns nu inte längre. Lufsen är borta! Just nu har jag inte ord för hur ledsen jag känner mig för Lufsen hade en speceill plats i mitt hjärta!!

DSC09185 DSC09164

Jag kommer inte blogga på ett par dagar….. känner mig förfärligt ledsen just nu! Kram och godnatt på er alla där ute! 🙁 🙁 🙁

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “En förfärlig kväll…

 • MH

  Det gör så ont när ens älskade husdjur inte finns längre, vet precis hur du känner dig.
  Älskade hundar de ger oss så mycket kärlek.
  Men sjukdom är ingen att önska.

  Hälsningar från Österlen/MH

  • pretty Inläggsförfattare

   Ja Majvi hundarna ger så mycket kärlek att jag inte är säker på om jag någonsin kan ge tillbaka allt det ger, men jag försöker verkligen! Nä sjukdom är inget att önska och denna lilla vovve har aldrig varit sjuk innan han fick ont i ögat i sommras så jag var så oförberedd.

 • pretty Inläggsförfattare

  Tack Ella, verligen värmande ord, blir så otroligt glad när jag läser att det syns genom bloggen att jag är en fin matte. Du gjorde mig otroligt glad mitt i alla sorg! Tack Ella dina ord värmde mig verkligen! All kärlek till dig!

 • pretty Inläggsförfattare

  Tack snälla Birgitta, jag skall verkligen vårda mina minnen av Lufsen han har en väldigt speciell plats i mitt hjärta och även om man vet att de någon gång ska dö, så kom det så oförberett då han bara var 7 år. Kram /Berith.

 • pretty Inläggsförfattare

  Tack söta Anna, ja lille Luffe Puffe hade verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Tack snälla Anna för att du tog dig tid att skriva till mig.
  Kram /Berith

 • pretty Inläggsförfattare

  Cicci, åh så hemskt att hitta sin älsklig i ett dike, jag kan inte ens föreställa mig, och vill nästan inte tänka tanken. Du måste ha blivit förfärligt ledsen också förstörd!! Jag förstår verkligen att du har innekatter nu, man vill verkligen göra allt för sina små älsklingar! Kram /Berith