En härlig avslutning på gårdagen!


Vi jobbade hårt igår och det finns en sak som jag tycker är viktigare än allt annat när man skall jobba hårt! Det är att man redan från början har klart för sig när man skall äta, vad man skall äta, och när man har paus! På det viset så blir liksom allting roligare, och maten är en del av planeringen.

Vi åt rester till lunch som vi värmde i micron. Sedan hade vi fikapaus med jordgubbstårta och till middag gjorde Stefan min favoritpasta med pesto! Det finns inget godare.

Tomaten är egenodlad så klart och de smakar så himla gott! Äter dom som godis!

Fonzen och Boss åt pasta som Lady & Lufsen gör på julafton ni vet. Vi skrattade så vi tjöt! 🙂 🙂 Alltså dessa två små monster. Gulle-monster! Tyvärr fick jag inte med pastastråt på bild men det är det dom sysslar med…hahahahahaha!

Att avsluta kvällen på stället vi byggde förra sommaren gör bara saken ännu bättre. Vi har massor av underbara små sittplatser i vår trädgård och allt beroede på väderlek så finns det ett perfekt ställe för varje typ av väder! Orangeriet är där vi sitter när det är lite kyligt eller blåsigt på utsidan.

När man jobbat hårt en hel dag då är det verkligen ok med fikapauser. Att det råkade bestå av jordgubbstårta som jag bakat gjorde inte saken sämre kan jag lova.

Jag verkligen värdesätter helger och ledigheter som dessa när jag kan göra någonting med händerna som är vacker och som blir en del av mitt hem. På mitt arbete är det mycket arbete vid datorn och då värdesätter man än mer att få röra på sig och skapa med händerna!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.