Fina bilder


Måste bara visa de senaste bilderna på min lille Fonzen. Mitt hjärta smälter bara jag ser honom! Han är det sötaste jag sett och när jag ser hur väl min fina Popcorn tar hand om Fonzen!

Fonz4

Fonzen får just nu följa med överallt i sin lilla korg och man hinner inte gå många meter förrän alla bara vill prata med oss!

Fonz2

På de tre veckor som vi haft lille Fonzen så har han blivit ungefär dubbelt så stor, men han är fortfarande väldigt liten. Kan lätt gå under Popcorn utan att böja sig!

Fonz5

Mitt i ett ”jättebus” så kan man säga ”sitt fint” så kastar han sig ner på ändan och tindrar med sina fina ögon och hoppas det kan betyda något gott, och det gör det i princip varje gång! Det bästa av allt är ändå att han och Popcorn kommer så bra överens och Popcorn vaktar över sin minivovve och gossar med honom och leker, det värmer i mitt hjärta att se dessa två sötnosar tillsammans.

Fonzz9

Nu ska vi äta tacos för det var så länge sedan så vi kände för det i kväll! Ha en supermysig kväll. Här i Göteborg börjar solen sakta titta fram igen!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.