Gästbloggare Fonzen


Hej på er. Idag bloggar jag för min matte har blivit sjuk. Hon är aldrig sjuk, hon är nämligen en superwoman så vi försöker vara extra snälla. Hon räddar alltid mig från allt ont och idag tänkte jag rädda henne. Så jag sa i dag att jag kunde göra ett blogginlägg för att hon skulle få vila sig! Så nu sitter jag här och tänker på vad jag skall blogga om. Inte så lätt som man kan tro!

Hmmm vad skall jag skriva nu!

Ska jag berätta om hur trötta vi var i går. Att både jag och Popcorn gick och satte oss vid trappan redan klockan 21:00 för vi var så trötta så ögonen gick i kors! Vi brukar göra så för att visa när vi vill gå och lägga oss. Ibland smiter Popcorn upp och lägger sin innan, men det vågar inte jag för jag är lite rädd för det mesta, som trappan till exempel! 🙂 men Bibbi hjälper mig alltid upp och ner!

Stefan? Kan du komma på något jag skall skriva? Vi tror att det är så enkelt att skriva en blogg, men när man själv sitter där och skall skriva så inser man att det inte är så enkelt och Stefan är inte till någon större hjälp. Han föreslog att jag skulle skriva att han skall åka och köpa ”stoppers” till  dörrarna på orangeriet, men hur kul är det på en skala!

Hmmmm….

Idag har vi fått köttgryta med potatis. jag brukar bli matad för att jag är så söt! Men idag ville jag äta själv när det var något så gott. Det är bra med gäster som inte äter upp allt! Jag älskar kött och potatis!

Nu fattar jag vad Popcorn menade med att det vara så svårt att skriva sist han var gästbloggare. Tassarna är så stora och tangenterna är så små. Dom borde göra ett tangentbord för vovvar som vill blogga tycker jag!

Nu skall jag fika med Bibbi, för hon behöver inte alla kakor…men jag och Popcorn älskar kakor! Lova att ni skriver in och säger att ni vill att jag gör fler blogginlägg. Då kanske jag kan få ihop lite pengar och köpa hundkex för! Jag älskar hundkex! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.