Hämta en liten kompis!


I dag är dagen vi skall hämta lille Boss, Hugo Boss! Det skall bli så himla roligt och vi har så klart dom andra två med oss.

Detta har nog varit en vecka som kommer att gå till historien, för så mycket saker som skall fixas som jag haft denna vecka har jag inte haft på väldigt länge! Det har varit en väldigt rolig vecka men också en väldigt arbetsam vecka med extremt mycket saker som skulle fixas, och som avslut så hämtar vi alltså hem lille Boss.

Korgen är färdig, en liten sovplats dagtid, för självklart sover han i vår säng på natten! Alla eventuella ”smithål” på terrassen är fixade för en Cavalier valp är väldigt liten! Stefan har även fixat staket den sista biten i vår lilla köksträdgård så det blir fantastiskt.

Det blir så klart spännande att se vad Popcorn säger. Han är den som förstår vad som är på gång för han vet ju vad som händer när den där korgen kommer fram, han har varit med förr, men han är lugn men verkar förstå vad som är på gång. Så snart väldigt snart så ska ni få göra bekantskap med vår nya familjemedlem.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.